Missie en kernwaarden

Als landelijk opererend opleidings- en detacheringsbureau met veel kennis en ervaring op het gebied van veiligheid en handhaving brengt AVN vraag en aanbod van zowel opleidingen als personeel samen.

Dat doen we met passie en dat doen we goed. We vragen van onze werknemers om het beste uit zichzelf te halen en hebben daarbij zelf een voorbeeldfunctie.

Ontstaan van AVN

AVN is opgericht door oud-politieman en rechercheur Ger Meijers. Met een jarenlange carrière bij de politie waar hij naast de politietaken ook veel opleidingen heeft ontwikkeld en verzorgd weet hij als geen ander wat er leeft binnen de samenleving en hoe ingewikkeld het is om efficiënt te handhaven. Wat hem vooral opviel was de kloof tussen de opleidingen en de praktijk, er was weinig tot geen aansluiting. Het is juist dat verschil dat hem heeft doen besluiten om zijn eigen bedrijf op te richten waarbij kwaliteit de rode draad is. Gepokt en gemazeld in de theorie en de praktijk van het handhaven in het publieke domein en zijn kritische blik zijn de basis van het succes van AVN.

'Ik stond versteld van de gigantische kloof tussen de boa-opleidingen en de aansluiting met de werkvloer.'

De afgelopen jaren heeft AVN Personeel boa’s geplaatst bij veel verschillende gemeenten en andere organisaties. We zijn als bedrijf gegroeid door onze ervaringen en het is tijd voor de volgende fase. Duidelijkheid zien wij als een van onze kernwaarden en daarbij horen duidelijke namen; AVN Personeel voor onze mensen en AVN Opleidingen voor alles wat met opleiden te maken heeft. Onze passie en professionaliteit zijn ongewijzigd gebleven en we delen deze graag met onze medewerkers, deelnemers van de opleidingen en opdrachtgevers.

Meer weten over AVN?

Of wilt u graag één van onze medewerkers spreken?