AVN Personeel

AVN Personeel - Uw partner in handhaving

Bij AVN Personeel hebben we een gedegen kennis op het gebied van Toezicht en Handhaving, de wettelijke kaders, de mensen, de mogelijkheden en onze klanten. Dat betekent dat wij een goede gesprekspartner zijn voor onze opdrachtgevers en een goede werkgever voor onze Toezichthouders en Handhavers. AVN Personeel staat voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwen. Dat zijn voor ons de voorwaarden voor een goede samenwerking.

Personeel inlenen?

AVN Personeel is specialist op het gebied van toezicht en handhaving en ondersteunt haar opdrachtgevers door het leveren van goed opgeleide vakmensen.

De maatschappij en de manier van toezichthouden en handhaven veranderen voortdurend. Door onze jarenlange ervaring met het bemiddelen van personeel en door ons grote netwerk, zijn wij in staat om een goede match te maken tussen onze mensen en uw vacatures.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Werken bij AVN?

Ben je in het bezit van een geldig BOA certificaat en heb je relevante werkervaring? Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Bij AVN Personeel zijn wij voortdurend op zoek naar handhavers die samen met ons de leefbaarheid in de openbare ruimte willen bevorderen.

Bij AVN Personeel staan jouw ontwikkeling en persoonlijke groei voorop. De juiste mens op de juiste plaats.

Klik voor meer informatie op onderstaande button of ga gelijk naar ons vacature-overzicht.