Over AVN Opleidingen

AVN Opleidingen is gespecialiseerd in het opleiden van volwassenen in handhaving, toezicht en veiligheid.

Over AVN Opleidingen
AVN Opleidingen is verdeeld onder AVN College en Opleidinggevend.nl. AVN College verzorgt verschillende erkende MBO opleidingen in BBL-variant. Modules van de permanente her- en bijscholing, losse cursussen en opleidingen worden verzorgd door AVN Opleidingen.
Alle opleidingen zijn BBL-variant en ontwikkeld voor volwassenen, waardoor de lessen interactief zijn en de opleidingen gecombineerd kunnen worden met werken.

AVN Opleidingen staat voor kwalitatief onderwijs voor volwassenen.

Oprichting
AVN Opleidingen is opgericht door oud politieman en rechercheur Ger Meijers. Doordat hij steeds meer gevraagd werd om les te geven en opleidingen ging verzorgen bij de politie merkte hij al snel dat vraag en aanbod op het gebied van opleidingen niet op elkaar aansloten. Onder de naam gjmJOBcoaching en later onder de naam Opleidinggevend.nl heeft hij vele trainingen, cursussen en opleidingen gegeven voor onder andere de politie, bijzondere opsporingsdiensten en diverse gemeentes. Altijd was er een link met veiligheid en leefbaarheid in de openbare ruimte. Vanuit zijn netwerk kwamen er steeds meer signalen dat er veel behoefte was om de Buitengewoon Opsporingsambtenaren, in dienst bij onder andere gemeenten, te scholen en trainen zodat zij een betere bijdrage konden leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in de openbare ruimte.

Onze organisatie
Door de goede relatie met onze opdrachtgevers (o.a. gemeentes, omgevingsdiensten, Rijkswaterstaat en de politie) weten wij als geen ander wat er speelt op het gebied van handhaving en milieu. Het AVN Opleidingen luistert naar haar deelnemers en haar opdrachtgevers en kan als geen ander hun wensen vertalen naar praktijkgerichte trainingen en opleidingen.
Dat doen we met passie en dat doen we goed.
Door steeds kritisch naar onze eigen rol in de kwaliteit van onze opleidingen en al onze processen te kijken blijven we scherp, in beweging en ... met maar één doel: opleidingen aanbieden die aansluiten bij de wensen van onze deelnemers en opdrachtgevers.